Az Általános Szerződési Feltételeket a Fogyasztóvédelmi Törvénynek (ZVPot) megfelelően állítják össze, a Kereskedelmi és Iparkamara ajánlásainak és az elektronikus kereskedelem nemzetközi kódexeinek alapján.


A https://mint-star.hu online áruház használatával elfogadja az összes alábbi értékesítési feltételt.


Céginformáció
Központ:
DTC Artists d.o.o.
Kajuhova ulica 36
6310 Izola
Slovenia


Adószám: SI 79109853
Adófizető: DA
Bejegyzési szám: 8124418000


E-mail: support@mint-star.hu
DTC Artists d.o.o. a bírósági nyilvántartásba egy 2018. január 11-i bírósági határozattal, a Koper Kerületi Bíróság, az SRG 2018/1250 bejegyzés sorszáma.


Üzleti feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek a DTC Artists d.o.o. közötti szerződésekre vonatkoznak. és az ügyfelek a mint-star.hu online áruházunkon keresztül.
A vevő természetes vagy jogi személy lehet, figyelembe véve a megrendeléskor megadott információkat. Az a vevő, aki természetes személy, és áruit és szolgáltatásait szakmai vagy jövedelemszerző tevékenységein kívüli célokra szerez vagy használ, a fogyasztóvédelemre vonatkozó törvény rendelkezéseinek hatálya alá tartozik. Azokban az esetekben, amikor a megrendelést jövedelemszerző tevékenységet végző jogi vagy természetes személy hajtja végre a mint-star.hu internetes áruházon keresztül, annak jogi szervezeti formájától függetlenül, akkor csak akkor vonatkoznak rá a fogyasztóvédelemre vonatkozó törvény rendelkezései, ha erről a az említett törvény.
Javasoljuk, hogy alaposan olvassa el az általános feltételeket, mielőtt felhasználná a mint-star.hu online áruházat. A vevőt a vásárlás időpontjában érvényes általános feltételek (online megrendelés benyújtása) kötelezik.
Megrendeléskor a felhasználót emlékeztetik az általános üzleti feltételekre, és megrendelés útján igazolja velük való megismerését.


A szerződés megkötése

Adásvételi szerződés a DTC Artists között d.o.o. és a mint-star.hu online áruház ügyfeleinek abban a pillanatban kerülnek megkötésre, amikor a DTC Artists d.o.o. elküldi az ügyfélnek az első e-mailt, amely megerősíti a megrendelését. Ettől a pillanattól kezdve az összes árat és egyéb feltételeket rögzítették, és mind a DTC Artists d.o.o-ra vonatkoznak. mint a vevő számára.
Az adásvételi szerződést (azaz az első elektronikus rendelési állapotüzenetet) elektronikusan tárolják a DTC Artists d.o.o. szerverén. és az ügyfelek számára elérhetők a „számlám” és e-mail címen.


Ár és naprakész adatok

Az árak euróban vannak megadva, és tartalmazzák az ÁFA-t. A hozzáadottérték-adófizetőknek regisztrációkor meg kell adniuk adószámukat. DTC Artists d.o.o. igyekszik a lehető legjobban gondoskodni a mint-star.hu online áruházban található adatok naprakészségéről és helyességéről. Ennek ellenére a szállítási határidő vagy az ár olyan gyorsan változhat, hogy a DTC Artists d.o.o. néha elmulasztja kijavítani a weboldalak adatait. Ilyen esetben a DTC Artists d.o.o. értesítse az ügyfelet a változásokról, és engedje meg neki, hogy visszavonja a szerződést, vagy cserélje ki a megrendelt terméket.
Felhívjuk figyelmét, hogy minden elektronikus fizetési tranzakció euróban (EUR) történik, ennek megfelelően a konverziós díjak a napi árfolyamok összegében szerepelnek. A termékek vagy szolgáltatások PayPal vagy Stripe (kártyás fizetés) használatával történő megvásárlása során a natív pénznemről EUR-ra való átváltás, amely további átváltási vagy banki díjakat von maga után, ideértve, de nem kizárólagosan a vevőnek történő visszatérítéssel kapcsolatos díjakra nincs befolyásunk. Ezért az elektronikus fizetési tranzakció során esetlegesen felmerülő költségekért vagy kiadásokért felelősséget nem vállalunk. Ha részt vesz bármilyen elektronikus fizetési tranzakciót végrehajtásában nálunk, Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy kizárólag Ön felelős a tranzakcióval kapcsolatos minden költségért, beleértve a konverziós vagy banki díjakat vagy költségeket, amelyeket az Ön elektronikus fizetési tranzakciós szolgáltatója számíthat fel. Javasoljuk, hogy tekintse át elektronikus fizetési szolgáltatójának feltételeit, hogy teljes mértékben megértse díjaikat és költségeiket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a felelősségkizárás kötelező érvényű Önre, utódaira és megbízottjaira nézve, és az üzleti kapcsolatunk esetleges megszűnésekor is érvényben marad


Költségek és szállítási határidők

A kézbesítés ingyenes, hacsak másképp nincs megadva.
Kisebb megrendelés esetén a küldeményt egy postai alkalmazott kézbesíti Önnek, de ha a megrendelés nagyobb, akkor az árut a lehető legrövidebb időn belül kézbesítjük Önnek kézbesítő járművel.
A megrendelt termékeket a mint-star.hu online áruházban a lehető leghamarabb kiszállítjuk. Általános szabály, hogy a megrendelt tételek ugyanazon a munkanapon érkeznek, de legkésőbb az Ön megerősített megrendelésétől számított 14 napon belül.


Szállítás a címre készpénzzel:

A GLS a megrendelt termékeket a szállítási címként megadott címre szállítja. A szállításkor fizetendő GLS jutalék költsége nem tartalmazza a szállítási költséget, és 3,00 eurót tesz ki.
A kézbesítés elsősorban reggel történik. Ha nem tudja felvenni a küldeményt a kézbesítéskor, később a legközelebbi GLS-ben (15 nap) veheti át.
Megjegyzés: Ezek a feltételek és a szállítási költségek a Szlovén Köztársaságon belül érvényesek.
Más EU-s országokba és harmadik országokba történő szállítás esetén a kiszállítás költségei eltérően vannak meghatározva.


Fizetési módok

A mint-star.hu online áruház lehetővé teszi a következő fizetési módokat:

 1. Becslés
  A termékeket azután vesszük át, hogy befizetjük üzleti fiókunkba.
 2. Utánvétes fizetés
  A beszedés utáni fizetési módszer alkalmazásával a vételárat és a szállítási költségeket 3,00 € összegben közvetlenül a futárnak kell fizetni a csomag átvételekor. A GLS költsége nem része a szállításnak.


Beszerzési folyamat

Annak érdekében, hogy termékeinket megvásárolhassa üzletünkből, szabadon beteheti a kosárba, ahonnan meggondolása esetén bármikor eltávolíthatja azokat. Ha a céloldalon vásárol, akkor egyszerűen csak a megrendelőlapra lép, amely az oldalak alján található, és amelyből bármikor kivonhat. 24 órán belül küldünk Önnek e-mailt vagy felhívjuk Önt telefonon (választása szerint), és Ön megerősíti megrendelését.
Tehát a termékek megrendelésének folyamata:

 1. Keresse meg a boltot
 2. termék vásárlása (megrendelése)
 3. megrendelés visszaigazolása
Probléma vagy esetleges kérdés esetén az Ön rendelkezésére állunk:
e-mail: support@mint-star.hu


Visszavonás a szerződésből és az áruk visszaküldése

Távközlési szerződések esetén a fogyasztónak a fogyasztóvédelemre vonatkozó törvénynek megfelelően joga van az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül tájékoztatni a társaságot arról, hogy visszavonja a szerződést, anélkül hogy indokolnia kellene döntését.
A mint-star.hu internetes áruházban megrendelt áruk vásárlójának, a fent említett törvénynek megfelelően, az áruk kézhezvételétől számított 14 napon belül az áruk kézhezvételétől számított 14 napon belül értesítenie kell a társaságot a szerződés nélküli felmondásról. meg kell indokolni döntését.
Az egyetlen költség, amelyet a vevő viseli a szerződéstől való elállással kapcsolatban, az áru visszaküldésének közvetlen költsége.
Írjon nekünk írásban tudatni velünk a visszatérés tervezett e-mail címére a support@mint-star.hu címre.
Az árut legkésőbb 14 nappal a szerződésről való visszavonásról szóló értesítés (visszavásárlás) után vissza kell adni az eladónak. A határidő a megrendelt áruk kézhezvételétől számított egy nappal kezdődik. A szerződéstől való elállás céljából a fogyasztó opcionálisan használhatja a mellékelt elállási formanyomtatványt.
A társaság a beérkezett befizetéseket a vevő által használt fizetési eszközökkel visszaküldi a vevőnek, és ha a vevő beleegyezik, a megrendelt termékek befizetett összege visszatér a felhasználó bankszámlájára. A visszatérítéseket a lehető leghamarabb, legkésőbb az elállási értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül megtérítik. A visszaküldés bizonyosságának, pontosságának és időszerűségének biztosítása, valamint a kifizetések nyilvántartásának rendelkezésre bocsátása érdekében a fizetés a vevőnek előzetes egyeztetés alapján kerül visszatérítésre az ügyleti számlájára. A társaság visszatarthatja a fizetést, amíg meg nem kapja a visszaküldött árut, vagy amíg a fogyasztó igazolást küld az áru visszaküldéséről, attól függően, hogy melyik következik be előbb.
Küldje el a visszaküldött árut a következő címre:
DTC Artists d.o.o.
Kajuhova ulica 36
6310 Izola
Slovenia
Kérjük, értesítsen minket e-mailben: support@mint-star.hu az áru visszaküldése előtt
A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem jogosult elállni a szerződéstől:

 1. olyan áruk, amelyeket a fogyasztó pontos utasításai szerint állítottak elő és személyes igényeihez igazítottak;
 2. romlandó vagy gyorsan lejáró áruk;
 3. szolgáltatásnyújtás esetén, ha a társaság teljes mértékben teljesíti a szerződést, és a szolgáltatásnyújtást a fogyasztó kifejezett előzetes hozzájárulása alapján kezdte meg, és azzal a hozzájárulással, hogy elveszíti a jogot arra, hogy elmondja a szerződést, amikor a társaság teljes mértékben teljesíti azt;
 4. zárt audio- vagy videofelvételek és számítógépes programok kézbesítésekor, ha a fogyasztó a szállítás után nyitotta meg a biztonsági pecsétet;
 5. újságok, folyóiratok vagy folyóiratok szállítása, kivéve az ilyen kiadványok szállítására vonatkozó előfizetési szerződések esetén;
 6. olyan lezárt áruk szállítása esetén, amelyek egészségvédelem vagy higiéniai okok miatt nem alkalmasak visszatérésre, ha a fogyasztó a szállítást követően kinyitotta a pecsétet;
 7. olyan termékértékesítésről, amely jellegénél fogva;
 8. nem állandó tartózkodásra szánt szállás, árufuvarozás, járművek kölcsönzése, ételkészítés és -szállítás, vagy szabadidős szolgáltatások, amelyekben a vállalkozás vállalja, hogy kötelezettségeit egy meghatározott napon vagy meghatározott időtartamon belül teljesíti;
 9. olyan digitális tartalom szolgáltatása esetén, amelyet nem kézzelfogható adathordozón szállítanak, ha a szolgáltatás nyújtása a fogyasztó kifejezett előzetes hozzájárulásával és azzal a hozzájárulással kezdődött, hogy ezzel elveszíti a szerződéstől való elállási jogát.

Amennyiben a fogyasztó olyan szállítási módot választ, ami nem a legolcsóbb standard szállítási módszer, a Cégnek nincs kötelessége megtéríteni az ebből eredő plusz költségeket visszavonás esetén. A Cég jogosult kártérítést követelni a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének meghatározásához szükségesnél többet meghaladó használatból származó értékcsökkenésre.


Termékcsere/visszaküldési űrlap:
Kattints ide!


Garanciák és lényeges hibák

Lényeges hiányból származó panaszt a fogyasztó a mint-star.hu online áruházban vásárolt áruk fogyasztóvédelmi szabályainak megfelelően tehet, ha a vásárolt áruknak lényeges hibája van.
A fogyasztóvédelemről szóló törvény szerint a hiba lényeges:

 1. ha a dolog nem rendelkezik a szokásos használatához vagy a marketinghez szükséges tulajdonságokkal
 2. ha a dolog nem rendelkezik a különleges felhasználáshoz szükséges tulajdonságokkal, amelyekhez a vevő megvásárolja, de amelyek az eladónak ismertek voltak, vagy tudnia kellett volna neki
 3. ha a dolognak nincs olyan tulajdonságai és tulajdonságai, amelyeket kifejezetten vagy hallgatólagosan megállapodtak, vagy előírtak
 4. ha az eladó olyan dolgot adott át, amely nem felel meg a mintának vagy a modellnek, kivéve, ha a mintát vagy modellt csak értesítés céljából mutatták be.
Anyagi hiba miatt a fogyasztó az áru felfedezésétől számított 2 hónapon belül az eladóval szemben panaszt nyújthat be az eladóval szemben.
A fogyasztó saját belátása szerint kérheti: a hiba kiküszöbölését, a hibával arányosan fizetett összeg visszatérítését, az áruk cseréjét vagy a fizetett összeg visszatérítését.
Az e cím szerinti jogok gyakorlása során a fogyasztónak a hiányról szóló értesítésben részletesebben meg kell írnia a kereskedőt a kereskedő számára, és lehetővé kell tennie az eladó számára, hogy ellenőrizze a terméket. Ha a hibát nem vitatják, a kereskedőnek a lehető leghamarabb, de legkésőbb 8 napon belül teljesítenie kell a fogyasztó igényét. Ha azonban hiányosságok merülnek fel, a kereskedőnek 8 napon belül írásbeli választ kell adnia a fogyasztónak.
Az áruk cseréjére, a vételár visszatérítésére, a jótállásra, az anyagi hibákra és a helytelenül teljesített szolgáltatásokra a fogyasztóvédelemről szóló törvény rendelkezései vonatkoznak részletesebben.
A lényeges hibaigénylési űrlap itt található. Kérjük, küldje el a kitöltött űrlapot a megvásárolt árukban bekövetkező lényeges hiányosságok igénylésére a support@mint-star.hu e-mail címre.
Küldje el a visszaküldött árut a következő címre:
DTC Artists d.o.o.
Kajuhova ulica 36
6310 Izola
Slovenia
Kérjük, értesítsen minket e-mailben: support@mint-star.hu az áru visszaküldése előtt.
Korlátolt felelősség
DTC Artists d.o.o. arra törekszik, hogy biztosítsa a honlapján közzétett információk naprakészségét és pontosságát. Ennek ellenére a szállítási határidő vagy az ár olyan gyorsan változhat, hogy a DTC Artists d.o.o. néha elmulasztja kijavítani a weboldalak adatait. Ilyen esetben a DTC Artists d.o.o. értesítse az ügyfelet a változásokról, és engedje meg neki, hogy visszavonja a szerződést, vagy cserélje ki a megrendelt terméket.


A felelősség kizárása

A mint-star.hu weboldalon felmerülő technikai problémák esetén fenntartjuk a jogot a műszaki hiba által érintett megbízások visszavonására. Megrendelés visszavonása esetén a lehető leghamarabb értesítjük Önt és a következő lépésekről.


Panaszok és viták

Panaszok, viták, problémák esetén a vevő kapcsolatba léphet a szolgáltatóval e-mailben a support@mint-star.hu címen. A panaszt a support@mint-star.hu e-mailben kell benyújtani. A fellebbezési eljárás bizalmas.
Minden panaszt a DTC Artists d.o.o. a lehető leghamarabb e-mailen vagy telefonon válaszolnak, a panasz típusától függő jogi kötelezettségek keretein belül.


A fogyasztói jogviták peren kívüli rendezése

A jogszabályoknak megfelelően nem ismeri el a fogyasztói jogviták peren kívüli rendezésének egyik szolgáltatóját sem olyan illetékes személynek, aki olyan fogyasztói vitákat rendezhet, amelyeket a fogyasztó kezdeményezhet a fogyasztói jogviták peren kívüli rendezésére irányadó törvénynek megfelelően. A DTC Artists d.o.o., amely áruk és szolgáltatások szolgáltatója lehetővé teszi az mint-star.hu online áruházat, honlapján elektronikus linket tesz közzé a fogyasztói jogviták online bíróságon kívüli rendezésére szolgáló platformon.
A vitarendezési platform a következő címen érhető el: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
A vitarendezési platformmal kapcsolatos további információkért lásd: https://ec.europa.eu.


A személyes adatok védelme

Elkötelezettek vagyunk a személyes adatok bizalmas kezelésének és a mint-star.hu webportál felhasználóinak magánéletének védelme mellett.
A személyes adatok gyűjtője a:
DTC Artists d.o.o.
Kajuhova ulica 36
6310 Izola
Slovenia.
Az összegyűjtött személyes adatokat a kezelő kizárólag az általa kínált szolgáltatásokhoz használja fel. Mindent megtesz, hogy megvédje őket a jogsértések és visszaélések ellen. Az üzemeltető szolgáltatási adatokat gyűjt, kezel, kezel és tárol felhasználói adatokat.
DTC Artists d.o.o. határozatlan ideig megőrzi a mint-star.hu regisztrált tagjainak a következő adatait: név és vezetéknév, e-mail cím, kapcsolattartó telefonszám, elsődleges cím és kézbesítési cím, lakóhely ország, a regisztráció ideje és dátuma, a felhasználó által önként bevitt egyéb adatok online áruházak nyomtatványai; egyéb adatok, amelyeket a felhasználó később önként ad hozzá a profiljához.
DTC Artists d.o.o. a megadott személyes adatokat felhasználja a megrendelés teljesítésére (információs anyag, ajánlatok, számlák küldésére) és a felhasználóval folytatott egyéb szükséges kommunikációra.
A felhasználói adatokat semmilyen körülmények között nem továbbítják illetéktelen személyeknek.
A felhasználó felelõs a személyes adatok védelmérõl is azáltal, hogy biztosítja e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát, valamint számítógépe megfelelõ (anti-vírusos) védelmét.
A regisztrált felhasználók bármikor abbahagyhatják az online áruház használatát, és visszavonhatják regisztrációjukat. Ezt a regisztráció visszavonásáról szóló írásbeli értesítéssel teszik meg.
A DTC Artists d.o.o által összegyűjtött adatok addig dolgozzák fel, amíg a személy hozzájárulását vissza nem vonják. Írásbeli lemondást küldhet a support@mint-star.hu e-mail címre. A lemondás ellenére a DTC Artists d.o.o. az adatokat felhasználhatja szerződéses kötelezettségeinek teljesítésére.